Selecteer een pagina

ONDERHOUD EN RENOVATIE

Onderhoud
Onder onderhoud wordt het up to date houden van uw eigendommen verstaan: schilderen voordat er rotting ontstaat, smeren voordat er iets afbreekt. Bovendien is het van belang dat u hierin geadviseerd wordt en onderhoudsafspraken tijdig ingepland worden. Tijdig en vakkundig uitgevoerd onderhoud zorgt ervoor dat woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen in een goede conditie blijven, hun waarde behouden en u verzekerd bent van een lange levensduur. Want: dat wat goed is, moet goed blijven.

 

Renovatie
Realisatie van (gewenste) aanpassingen vraagt om vakkundigheid: dat is wat wij u kunnen bieden. Voor ons betekent renovatie een kwestie van toewijding en goed afspraken. Voor elke aanpassing aan in- of exterieur kunt u een beroep doen op ons. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakvenster, het vervangen van de dakbedekking, het aanbrengen van nieuwe kozijnen, het plaatsen van een nieuwe badkamer, de realisatie van een slaap- en badkamer op de begane grond of de aanbouw van een serres of erker; onze medewerkers maken er werk van. Met oog voor detail.

Onderhoud en renovatie van een woning of bedrijfspand brengen vaak veel overlast met zich mee. De uitstekende voorbereiding en planmatige aanpak van Maas & Waal Bouw beperken deze overlast tot een minimum. Sterker nog: u zet uw activiteiten gewoon voort, zoals u dit altijd doet.

Zowel voor inspectie en advies als voor het uitvoeren van onderhoudswerk, kunt u een beroep op ons doen. Onze medewerkers verzorgen zowel uw spoedopdrachten als het reguliere onderhoud.

Seriematig onderhoud
Voor woningcorporaties en property managers (vastgoedmanagers) voeren we regelmatig seriematig onderhoud en renovaties uit, waarbij we zelfs complete woonwijken onder handen nemen. Omdat elke woning anders is, bieden we altijd maatwerk aan.
Daarbij staan we voortdurend in contact met u als opdrachtgever en spelen we zoveel mogelijk in op de wensen van bewoners. Desgewenst verzorgen we zelfs de communicatie richting bewoners en treffen we maatregelen om overlast te beperken. Ook bewonersvragen en klachten kunnen via ons lopen. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.